Inloggen


Wachtwoord vergeten?
Activatie niet ontvangen?
Problemen met inloggen?
Wachtwoordbeveiliging

RegistrerenDating

Chatrooms

Gasten

Guestroom 38

Leden

Chatpoint 60
Gewaagd chat 33
50+ 14
30+ 12
Adminbox 9
Love chat 6
Lesbo chat 6
Naaktstrand 5
Trivia 2
Hall of fame -
Cafe -
Camping -
Parenclub -
Tiener chat -
Discotheek -
Bi Box -
Gay chat -
Jongeren chat -
Darkroom -
VIP -
Bruin cafe -
Cruise schip -
Factory Friends -
BDSM -

Algemeen

Gebruiksvoorwaarden

Algemeen

Door het doorlopen van de aanmeldprocedure en het invullen van je gegevens ga je akkoord met onze voorwaarden, disclaimer en spelregels. Op jouw persoonlijke titel geven we je toegang tot de site. Daarbij is de overeenkomst dus niet overdraagbaar aan derden, een gebruiker mag maar een persoonlijke titel hebben.

Eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan Chatten.nl.

Commercie

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Chatten.nl vereist.

Persoonsgegevens

Chatten.nl neemt je persoonsgegevens, zoals naam, adres en telefoonnummer, in haar gegevensbestand. Dit om je in de toekomst te kunnen informeren over abonnementen, voordeelaanbiedingen, etc. Je kunt je gegevens aanpassen wanneer zich een wijziging voordoet in je situatie. Je kunt bij ons een schriftelijk verzoek indienen om eerder ingevulde gegevens uit ons bestand te laten verwijderen. We zullen dit verzoek dan zo spoedig als mogelijk inwilligen. Chatten.nl behoudt zich het recht voor om de door jou geregistreerde gegevens te combineren met andere gegevens die we van je verkregen, zodat we onze services nog beter op je wensen kunnen aanpassen. Jouw mail, betalingsgegevens en contacten tussen jou en andere members zullen we vertrouwelijk behandelen en nooit aan anderen prijsgeven. We behouden echter het recht om bij klachten alle door jouw gepleegde communicatie te lezen. Op basis van gegronde klachten hebben wij het recht om passende maatregelen te nemen, varierend van een waarschuwing tot het blokkeren van je profiel, danwel het afnemen van een VIP membership. Persoonsgegevens, zoals e-mail adressen, postcodes en telefoonnummers, zal Chatten.nl nooit aan andere leden of andere bedrijven (anders dan onze betalingspartner(s)) prijsgeven. Wel kan Chatten.nl je gegevens gebruiken om onderzoek te doen met als oogpunt het verbeteren van de service. Op verzoek van Justitie of de Politie zal Chatten.nl informatie aan deze partijen wel vrijgeven.

Privacy

Wij adviseren geen persoonlijke gegevens zeker je telefoonnummer niet over in de chatbox te verzenden. Wil je toch met iemand persoonlijke gegevens uitwisselen doe het dan privé zodat niet de gehele chatbox kan meegenieten. Chatten.nl houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Alle aanpassingen worden op deze pagina gepubliceerd.

Toepasselijk recht

Ten aanzien van geschillen, ontstaan in verband met deze overeenkomst, is uitsluitend de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam bevoegd te oordelen of anders indien beide partijen daarmee instemmen. Op deze overeenkomst is het Nederlandse recht van toepassing.

Algemeen

Disclaimer

Algemeen

Chatten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Wij zijn verder niet aansprakelijk voor het uitlekken van vertrouwelijke gegevens, noch voor fouten in de software en server-storingen.

Betaling

Betalingsgegevens worden bij Chatten.nl niet opgeslagen. Betaling vindt plaats via onze betalingspartner(s). Wij achten ons niet aansprakelijk voor storingen of problemen bij een betalingspartner.

Gedrag

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor hinderlijk gedrag van of schade door derden of Chatten.nl-leden die je online en offline blijven volgen of de spelregels van Chatten.nl niet opvolgen.

Informatie

Chatten.nl spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft terzake geen garanties.